Gitaar-soloconcert in ‘t Mosterdzaadje

Gitaar-soloconcert in ‘t Mosterdzaadje
Foto RTV Seaport/PR

Aanstaande zondag 4 maart komt hij uit het hoge noorden van Nederland naar Santpoort gereden om een solo-optreden op gitaar te geven. Dan zal Thijs Kevenaar in ’t Mosterdzaadje in een zeer gevarieerd programma de vele mogelijkheden van de gitaar laten te horen.

De in 2016 in Groningen afgestudeerde Kevenaar had de eer een masterclass te krijgen van Leo Brouwer. Van deze beroemde gitarist en componist zal hij zondag een aantal werken uitvoeren. Thijs Kevenaar is behalve solist ook onderdeel van het gitaarduo ‘Solis’, dat onlangs de Zilveren Vork won. Hij was onder andere te horen op het Grachtenfestival in Amsterdam.

’t Mosterdzaadje aan de Kerkweg in Santpoort-Noord is vanaf een half uur voor aanvang geopend. De toegang is vrij, een bijdrage is welkom.

%d bloggers liken dit: