Weer priksleeën in Santpoort-Noord

Weer priksleeën in Santpoort-Noord
Foto Ton Heijen (2012)

Na vier dagen ijspret voor de kleintjes, zijn vrijdagavond de volwassenen aan de beurt op de natuurijs-schaatsbaan aan de Hoofdstraat in Santpoort-Noord. Maar dan niet op de schaats, maar op de prikslee.

,,Ja dorpsgenoten, het gaat weer gebeuren!”, schrijven de initiatiefnemers van de schaatsbaan enthousiast op Facebook. ,,Als het weer het toelaat, gaan wij op onze gezellig verlichte ijsbaan prikslee-wedstrijdjes organiseren voor de volwassen. Net als in 2013 strijden zij om de Santpoortse titel!!”

Het priksleeën op het baantje op het kermisterrein is inmiddels al een traditie in het dorp. Deelname aan het sportieve en ludieke evenement is gratis en op eigen risico. Vanaf 19:00 uur is de inschrijftafel open en om 19:30 uur zal de eerste race starten.

Foto: Ton Heijnen (stadsfotograaf Velsen 2011)

%d bloggers liken dit: