Harp, fluit en zang in ’t Mosterdzaadje

Harp, fluit en zang in ’t Mosterdzaadje
Foto RTV Seaport/PR

Vanavond, vrijdag 2 maart, brengt het MirAnDa trio een gevarieerd programma bestaande uit Barok- en Russische muziek. Mirjam Rietberg (harp), Anna Azernikova (zang) en Dasha Beltiukova (fluit) ontmoetten elkaar op het Conservatorium in Amsterdam. Hun bijna 15-jarige samenwerking is er een van muzikale ontdekkingen, vriendschap en succes.

Het betoverend mooi samengaan van harp, fluit en stem blijft verrassen. De concerten die het trio in Moskou en Minsk gaven, werden voor radio en tv opgenomen en ontvingen laaiend enthousiaste recensies. De cd’s zvan MirAnda zullen bij het concert in ’t Mosterdzaadje te koop zijn.
Het bekende concertzaaltje aan de Kerkweg in Santpoort is vanaf 19:30 uur geopend. Het concert begint om 20 uur. De toegang is vrij, een bijdrage is welkom.

%d bloggers liken dit: