Definitief ontwerp Muziektent Santpoort

Definitief ontwerp Muziektent Santpoort
Foto RTV Seaport/PR

Met trots presenteert het Aart Aarts Fonds het definitieve ontwerp van de Muziektent die op het Broekbergenplein in Santpoort, in samenwerking met de Gemeente Velsen en veel betrokken ondernemers, wordt neergezet. Doel is deze Muziektent op 14 juni 2018 feestelijk te openen.

De Muziektent zal een sieraad zijn voor het dorp waar tal van culturele activiteiten kunnen plaatsvinden. Daarnaast heeft de Gemeente Velsen de wens vanuit het dorp om een Muziektent te realiseren, benut om het Broekbergenplein veilig maken voor voetgangers.

Het is de ambitie van alle betrokken partijen om de Muziektent op 14 juni 2018 feestelijk te openen. Dat is namelijk de dag dat Aart Aarts 60 jaar zou zijn geworden. Er wordt gewerkt aan een feestelijk programma met diverse optredens van lokale zangers, zangeressen, bands en koren.

De voortgang van de bouw is voor iedereen te volgen op Facebooksite “Aart Aarts Fonds” en via www.aartaartsfonds.nl