Laatste raad voor verkiezingen live op tv

Laatste raad voor verkiezingen live op tv
foto RTV Seaport

Donderdag 22 februari is de allerlaatste raadsvergadering voor de gemeenteraadsverkiezingen. Raadsplein TV is er vanaf 19:20 uur live bij met een voorbeschouwing en commentaren en interviews in de pauze en na afloop. Te zien via Ziggo kanaal 40 en de website van RTV Seaport.

Het enige debatstuk gaat donderdag over het zogenaamde kleinschalig opdrachtgeverschap in de Lagerstraat in IJmuiden, waar particulieren mogelijk hun eigen huis kunnen bouwen. Besluitvorming is er bij negen agendapunten met omschrijvingen vol jargon zoals de regionale nota Gezondheidsbeleid Veiligheidsregio, de democratische verrijking in de Visie op Velsen, het protocol integriteitsscreening van kandidaat-wethouders, de snelfietsroute IJmond, de cliëntenparticipatie in het sociaal domein, de borgstelling voor Zeehaven IJmuiden en het beleidsplan maatschappelijke ondersteuning.

Hoewel dit hamerstukken zijn, zal er in het geval van amendementen of moties ook bij deze agendapunten worden gedebatteerd.

%d bloggers liken dit: