Stellingen op straat brengen #velsenindestemming

Stellingen op straat brengen #velsenindestemming

Op 35 plekken in de gemeente zijn met milieuvriendelijke verf diverse prikkelende stellingen van de online stemhulp velsen.mijnstem.nl op straat aangebracht. Bovendien zijn er op dezelfde manier oproepen geplaatst om op 21 maart vooral te gaan stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen.

RTV Seaport was erbij en maakte een reportage, waarin woordvoerder Lisa Niesten van de gemeente Velsen vertelt dat deze zogenaamde gronduitingen de burgers moeten aanzetten om na te denken over de thema’s die spelen en hun mening daarover te vormen. Zie www.velsen.nl voor de stemhulp en alle nieuws over de verkiezingen en volg #velsenindestemming via de social media.

Als aftrap van alle verkiezingsdebatten is er donderdagavond 22 februari voorafgaande aan de raadsvergadering om 18:30 een uitzending van Raadsplein TV, waarin de tien lijsttrekkers aan de hand van vijf stellingen van de stemhulp één tegen één vijf mini-debatjes voeren. Deze uitzending van 30 minuten is live én in herhaling te zien op deze zender en op www.rtvseaport.nl via Uitzending Gemist

%d bloggers liken dit: