Nieuw interieur voor kringloopwinkel van de OIG-IHD

Nieuw interieur voor kringloopwinkel  van de OIG-IHD
Foto: RTV Seaport / Ton van Steijn

Elke woensdagmorgen vinden veel Velsenaren de weg naar de kringloopwinkel van de OIG-IHD aan de Industriestraat in IJmuden. Van 09.00-12.00 uur kan men hier terecht voor koopjes van huisraad en kleding.

Het interieur van de kringloopwinkel heeft een ware metamorfose ondergaan. De oude stellages waren na jaren intensief gebruik aan vervanging toe. Een aantal actieve vrijwilligers hebben een houten midden-opstelling gemaakt waardoor serviezen, glaswerk en ander huisraad een prominente plek hebben in de winkel en hiermee beter tot hun recht komen.

De kinderspelletjes, boeken en andere huishoudelijke artikelen staan langs de wanden en de kleding en meubels behouden voorlopig hun eigen ruimte. De opbrengst van de de verkoop van alle goederen wordt besteed aan het ouderenvervoer in de gemeente Velsen.