Laatste zes sessies huidige raad op tv

Laatste zes sessies huidige raad op tv
Foto RTV Seaport / Gertjan Huijbens

Van het plan voor de bouw van drie villa’s bij de ruïne van Brederode tot de evaluatie van de Burgertop van vorig jaar: vanavond (donderdag 8 februari) zijn er zes interessante sessies tijdens de laatste raadscarrousel in Velsen voordat er op 21 maart een nieuwe gemeenteraad wordt gekozen.

Vooral bij de sessie over de voorgenomen bouw van vier luxe villa’s in de buurt van de ruïne van Brederode in Santpoort-Zuid worden veel insprekers verwacht, die het niet met dit plan eens zijn.

Raadsplein TV is er vanaf 19:20 uur live bij met de integrale uitzending van de twee sessies in de raadzaal en de samenvatting van de overige vier sessies elders in het stadhuis in de vorm van commentaren en interviews. De uitzending is te zien via Ziggo kanaal 40 en de website van RTV Seaport en kan ook worden gevolgd via de tweets van @RaadspleinTV. De uitzending wordt in de komende dagen integraal herhaald en is dan zowel integraal als in samenvatting (aan de hand van interviews) via Uitzending Gemist op de website.

Voor de agenda, onderwerpen en stukken zie de website van de gemeente Velsen.

%d bloggers liken dit: