Nu ook Boekenpret in Bibliotheek Velserbroek

Nu ook Boekenpret in Bibliotheek Velserbroek
Archieffoto Bibliotheek Velsen

Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling én het versterkt de band tussen ouder en kind. Je kunt er daarom niet vroeg genoeg mee beginnen. Bibliotheek Velsen organiseert sinds een aantal jaar de voorleesactiviteit Boekenpret voor de allerkleinste lezertjes van 0 tot 3 jaar. Vanaf vrijdag 2 februari vindt Boekenpret ook plaats in de vestiging in Velserbroek.

Elke keer wordt een ander boek voorgelezen en staat er een ander thema centraal variërend van slapen en spelen en tellen tot taartjes. Ook krijgen ouders advies over voorlezen en voorleesrituelen.

Boekenpret in Velserbroek vindt iedere tweede vrijdag van de maand plaats in Velserbroek. In IJmuiden is dit iedere laatste vrijdag van de maand. De toegang is gratis. Boekenpret begint om tien uur en duurt tot kwart voor elf. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekvelsen.nl
Boekenpret is onderdeel van het programma BoekStart in de bibliotheek. Dit is een leesbevorderingsprogramma voor ouder en kind van 0 tot 3 jaar.