Coup DeVille speelt zondag in café Bartje

Coup DeVille speelt zondag in café Bartje
PR Foto / Belinda Put

Hartverwarmende klanken in de winter, daarvoor zorgt aanstaande zondag Coup DeVille. Deze regionale band speelt de composities van Willy DeVille, die zich kenmerken door romantische overtuiging en hunkering. Vanaf 17 uur in café Bartje in het centrum van Santpoort-Noord.

De muziek van Willy DeVille is een trip naar het hart van Amerika’s meest populaire muziek. De ene keer waan je je in een Dance-Hall in New York, bij het volgende nummer ben je in New Orleans’ French Quarter. Of je sluipt naar binnen, door de achterdeur van een bouwval, die in de Mississippi Delta, voor Blues Club moet doorgaan.

Coup DeVille probeert de muziek van Willy De Ville zoveel mogelijk eer aan te doen, maar wel met een eigen draai. Uiteraard komen de bekende nummers zoals Demasiado Corazon en Spanish Stroll voorbij, maar ook covers die Willy ooit speelde, of covers waarvan de bandleden van Coup DeVillle denken dat hij ze gespeeld zou kunnen hebben, zijn in het uitgebreide repertoire opgenomen.

De toegang is uiteraard gratis. Kom zondag 4 februari wel op tijd naar café Bartje, Hoofdstraat 150 in Santpoort-Noord. Want niet alleen voor de band achter het biljart, maar ook daarvoor is de ruimte een beetje beperkt.