Gezondheidsbeurs in sporthal Zeewijk

Gezondheidsbeurs in sporthal Zeewijk
RTV Seaport/PR

Zondag 28 januari vindt in de Sporthal Zeewijk in IJmuiden voor de derde achtereenvolgende keer de succesvolle Gezondheidsbeurs Velsen plaats met als doel het promoten van de preventieve gezondheidszorg en het belang van een gezonde leefstijl door genoeg te sporten, te bewegen en een gezonde voeding.

De organisatie is in handen van de Stichting Welzijn Velsen, CareworX, huisartsenpraktijk Het Baken, Fysiotherapiepraktijk Smit, Health Care Connect en Press4Life.
Op deze beurs kunnen bezoekers een kijkje nemen bij een 40-tal organisaties op het gebied van de gezondheidszorg, sport, fitness, lifestyle, voeding en welzijn. Er zijn artsen en fysiotherapeuten aanwezig die gratis (para-)medisch onderzoek verrichten en advies geven. Daarnaast kunnen mensen kennis maken met allerlei sport- en beweegvormen (yoga, jeu des boules, walking football en nog veel meer). Ook kan men zich laten voorlichten door tal van organisaties die zich direct of indirect met gezondheid en bewegen bezig houden.

De beurs is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en Olga Commandeur zal – net als vorig jaar – aanwezig zijn om het publiek uitnodigen om op muziek met haar in beweging te komen.
Verder kan het publiek de Sportcontrainer uitproberen, die vorig jaar de winnaar was van het project Sport in de Wijk.

%d bloggers liken dit: