Tata Steel steunt de Natuurspeeltuin Zeewijk

Tata Steel steunt de Natuurspeeltuin Zeewijk
foto: facebook stichting speeltuin zeewijk

Tata Steel steunt de Natuurspeeltuin met een flinke donatie van € 10.000,-.
We zijn ontzettend blij met deze mooie bijdrage – hartelijk dank!

De werkgroep fondsenwerving voor Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! was blij verrast met het mooie bedrag. Met deze donatie hebben zij de eerste goedkeuring binnen van de aangeschreven fondsen. Hierdoor is de realisatie van de natuurspeeltuin een stap dichterbij.

Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! realiseert een toegankelijke natuurspeeltuin, waarin kinderen spelend leren omgaan met onze natuurlijke omgeving. Een speeltuin waarin de creativiteit, fantasie en sociale ontwikkeling gestimuleerd worden in een veilige omgeving. Hierbij worden juist kinderen met een beperking betrokken, zodat zij samen met leeftijdgenootjes kunnen deelnemen aan het spel. Elk kind moet zich thuis voelen.

Help Zaterdag 10 maart van 10.00 tot 16.00 uur mee op de NL Doet dag om de speeltuin leeg te halen. Koffie, thee en lunch worden verzorgd. Wij hopen op een gezellige en productieve dag! Meld je aan via onze Facebookpagina Speeltuin Zeewijk Natuurlijk of website www.speeltuinzeewijknatuurlijk.nl

Donateur worden van de Natuurspeeltuin kan ook. Kijk op www.speeltuinzeewijknatuurlijk.nl voor meer informatie. “Dat hoeft niet altijd geld te zijn, we hebben ook vrijwilligers nodig en klussers”.

%d bloggers liken dit: