Terugkijken sessie met vertrek wethouder

Terugkijken sessie met vertrek wethouder

De uitzending van Raadsplein TV van maandagavond 15 januari, waarin wethouder Robert te Beest zijn aftreden aankondigde, is nu integraal terug te zien. Overigens hebben de leden van CDA Velsen dinsdagavond besloten dat hij wel hun lijsttrekker blijft bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart.

De grote financiële problemen met de stadsschouwburg Velsen en de forse kritiek van de raad op de wijze waarop hij daar als verantwoordelijk wethouder mee is omgegaan, deden Te Beest besluiten om zijn functie onmiddellijk neer te leggen.

De sessievergadering die daarop volgde, stond in het teken van de impact van het vertrek van de wethouder en het voorgestelde plan van aanpak, dat de schouwburg er met 1,5 miljoen euro aan extra steun weer bovenop moet brengen.

Raadsplein TV zond de bijeenkomst live uit en nam interviews af met de woordvoerders van de diverse fracties. Zie hieronder de integrale herhaling van deze uitzending:

%d bloggers liken dit: