Kerstvakantie in het Pieter Vermeulenmuseum

Kerstvakantie in het Pieter Vermeulenmuseum
Foto RTV Seaport/PR

Tijdens de kerstvakantie is de tentoonstelling ‘Tuin vol Geheimen’ voor kinderen vanaf 3 jaar te zien: een super leuke en leerzame expositie die kinderen kennis laat maken met alle dieren die in tuinen leven zoals slakken, wormen, insecten, spinnen, pissebedden en duizendpoten maar ook egels en verschillende vogels.

Op woensdag 27 december en op zondag 7 januari is er voor de kleintjes die met (groot)ouders het museum bezoeken, om 13.30 de poppenkastvoorstelling “Niels en de kriebelbeestjes” vanaf 3 jaar

Op woensdag 27 en donderdag 28 december, dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 januari van 13.30 – 15.30 uur kun je komen knutselen en kun je een sneeuwuiltje – een sneeuwpopje of een winterlandschap maken. Het duurt een klein half uurtje en de kosten zijn € 1,50 bovenop de entree voor het museum. Er is begeleiding aanwezig en je hoeft je niet aan te melden: iedereen kan gewoon meedoen!

Zondag 24 december, tijdens de beide kerstdagen en op oudejaars- en nieuwjaarsdag is het museum GESLOTEN.