Afscheidsprogramma RTV Seaport Witte Theater bekend

Afscheidsprogramma RTV Seaport Witte Theater bekend
Foto RTV Seaport/Chris Hoppenbrouwer

De voorbereidingen voor de marathon-radio-uitzending van RTV Seaport op as vrijdag 22 december 2017 (van 10.00 tot 22.00 uur) zijn in volle gang. Het radioprogramma staat geheel in het teken van het afscheid van het Witte Theater aan de Kanaalstraat. Publiek is van harte welkom om langs te komen en een bod te doen op de cd’s, vinyl, apparatuur, schilderijen, relikwieën, meubilair dat niet mee verhuist naar de nieuwe locatie.

Vanaf donderdag staat een impressie van deze spullen met foto’s op de facebook pagina van RTV Seaport. Tijdens de uitzending wordt de Kerst Top 50 uitgezonden – samengesteld door DJ GeerAkkoord.
Er wordt voor een hapje en drankje gezorgd en mocht er ruimte zijn in het bomvolle programma, dan kan het publiek tegen een kleine vergoeding zijn favoriete plaatje aankondigen op de radio. De opbrengst van de dag komt geheel ten goede aan de vernieuwing van de lokale omroep die door 52 vrijwilligers in de lucht wordt gehouden.

Spontaan hebben zich veel artiesten uit de regio aangemeld die belangeloos langskomen. Burgemeester Frank Dales en wethouder Robert te Beest zijn van de partij, net als een aantal bekende IJmondianen. Verder zal een aantal voormalige Seaport FM dj’s, zoals Friso Huizinga en Mark Moreels, weer terugkeren achter de microfoon.

%d bloggers liken dit: