Astrid Nijgh even terug bij RTV Seaport

Astrid Nijgh even terug bij RTV Seaport
Foto RTV Seaport/PR

Maandagavond 18 december 21:00 uur is zangeres Astrid Nijgh even terug bij RTV Seaport. In het verleden presenteerde zij het radioprogramma ‘Koffie Radio’. Deze keer is ze gast in ‘SpiritualiTijd’, waarin ze met Mark Metselaar praat over wat haar bezielt, inspireert en bezighoudt. Natuurlijk is er ook veel van haar muziek te horen.

De herhaling is woensdagavond 20 december om 21:00 uur.

Astrid Nijgh volgde vanaf haar dertiende een zangopleiding bij de bekende zangpedagoge Bep Ogterop. In folkclub de Waag in Haarlem ontmoette zij Lennaert Nijgh, met wie zij trouwde. Toen Boudewijn de Groot en Lennaert uit elkaar groeiden, ging Astrid muziek schrijven bij de teksten van Lennaert. Veel artiesten vertolkten nummers van het echtpaar Nijgh, onder wie Rob de Nijs, Adèle Bloemendaal, Gerard Cox, Leen Jongewaard en Jenny Arean.

%d bloggers liken dit: