Op nieuw ernstig fietsongeval met Connexxion-bus

Op nieuw ernstig fietsongeval met Connexxion-bus
Foto RTV Seaport/Ton van Steijn

Donderdagmiddag om 15.00 uur is een fietser op de Vlietweg in Santpoort-Noord ernstig gewond geraakt, nadat hij was aangereden door een bus van Connexxion. De man stak ter hoogte van de Slaperdijk de Vlietweg over toen hij werd geschept door de bus.

Het slachtoffer kwam met een behoorlijke klap tegen de voorruit van de bus. Diverse hulpverleners, waaronder de trauma-arts uit Amsterdam, hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Vervolgens is de man met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval.

Afgelopen maandag overleed een 53-jarige vrouw uit IJmuiden ten gevolge van een ongeval met een bus op de Lange Nieuwstraat in IJmuiden.

%d bloggers liken dit: