Talkshow Plein 45 over cultuur & verbinding

Talkshow Plein 45 over cultuur & verbinding

RTV Seaport zendt de komende dagen de nieuwe aflevering uit van de talkshow Plein 45.

Te gast zijn burgemeester Frank Dales, kunstwethouder Robert te Beest, de fractievoorzitters Iskandar Sitompul (Groen Links), Marianne Poen (PvdA) en Jeroen Verwoort (VVD), cultuurondernemers Koen van der Wel en Eline Schmidt van KOEL  en voorzitter Ruud Hirdes van de 100 jarige Dorpskerk Santpoort, dit keer gastheer van de talkshow.

Ter afwisseling is er muziek; een gezongen voorproefje van de Grote Kerstshow op 16 en 17 december in de stadsschouwburg Velsen.

De aflevering van ruim een uur is te zien via deze zender op donderdag 14 december om 16 uur, vrijdag 15 december om 20 uur, zaterdag 16 december om 16 uur, zondag 17 december om 20 uur en maandag 18 december om 10 uur.

Daarnaast kunnen deze én de vorige afleveringen van Plein 45 worden bekeken via Uitzending Gemist op www.rtvseaport.nl

%d bloggers liken dit: