Nieuw ontwerp voor Speeltuin Zeewijk

Nieuw ontwerp voor Speeltuin Zeewijk
foto: facebook stichting speeltuin zeewijk

Omdat de veiligheidscertificaten van de speeltuin in Zeewijk niet overgedragen konden worden aan het nieuwe bestuur kon de speeltuin Zeewijk niet open gaan. Het nieuwe bestuur wilde niet de verantwoordelijkheid nemen voor de onveilige speeltoestellen.

Medio september is er een samenwerking ontstaan tussen de Speeltuin Zeewijk en Velsen Op Koers, dat is ontstaan uit de dit voorjaar gehouden Burgertop. Op deze Burgertop zijn verschillende idee├źn van inwoners naar voren gekomen die op dit moment worden uitgevoerd. Zo ook het plan voor een natuurspeeltuin op de plek van de Speeltuin in Zeewijk.

In november zijn leerlingen van de basisschool de Origon en een ontwerper om de tafel gaan zitten met als resultaat een ontwerp voor de natuurspeeltuin. Dinsdag is het nieuwe ontwerp gepresenteerd samen met het nieuwe logo van de Stichting Speeltuin Zeewijk .