Grote belangstelling amateurs voor Tata Steel Chess Tournament

Grote belangstelling amateurs voor Tata Steel Chess Tournament
Foto RTV Seaport/PR

De belangstelling van amateurs om deel te nemen aan het Tata Steel Chess Tournament 2018 is bijzonder groot. Twee van de drie amateurgroepen zijn vol. Dat zijn de Weekendvierkampen en de Tienkampen. Voor deze groepen is een wachtlijst ingesteld. Er is voor amateurs wel nog plek in de Dagvierkampen. Aanmelden kan via www.tatasteelchess.com. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

De 80e editie van het Tata Steel Chess Tournament vindt plaats in Wijk aan Zee van 12 tot en met 28 januari 2018.

“In de eerste 12 uur na de opening hadden zich al meer dan 1.000 deelnemers ingeschreven aldus toernooidirecteur Jeroen van den Berg. Inmiddels staat de teller al boven de 1.700. We hebben al snel wachtlijsten moeten instellen voor de Weekendvierkampen en de Tienkampen. Ik raad schakers die willen deelnemen aan de Dagvierkampen dan ook aan om zich zo snel mogelijk in te schrijven.”

Informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com