Stimuleringsactie E-scooter? Natuurlijk

Stimuleringsactie E-scooter? Natuurlijk

Om de diverse voordelen en het gemak van e-scooters onder de aandacht te brengen bij ondernemers konden bedrijven in de IJmond van juni tot oktober 2017 een week kosteloos gebruik maken van een E-scooter. Meer dan twintig ondernemers hebben hiervan gebruik gemaakt. Deze actie krijgt een vervolg door de stimuleringsactie E-scooter? Natuurlijk

Om het af- en aanrijden van milieuvriendelijke e-scooters op de bedrijventerreinen in het havengebied van Velsen en Beverwijk te stimuleren organiseert Omgevingsdienst IJmond deze actie. Bedrijven die gevestigd zijn in het havengebied van Velsen en Beverwijk komen in aanmerking voor 20% korting op de aanschafprijs (excl. BTW) van een e-scooter.

Daarnaast bieden de leveranciers met wie Omgevingsdienst IJmond samenwerkt zelf ook leuke extra’s om het kopen van een e-scooter nog aantrekkelijker te maken. Kijk voor meer informatie over het gebied, de leveranciers en de regeling op www.ijmondbereikbaar.nl/e-scooters-havengebied .

%d bloggers liken dit: