Debuutroman van Ber Runderkamp uit Velsen-Noord

Debuutroman van Ber Runderkamp uit Velsen-Noord
Foto RTV Seaport/PR

Op vrijdag 17 november is de debuutroman ‘Als ik terugkijk’ van Ber Runderkamp uit Velsen-Noord verschenen. Sinds 2006 schrijft hij gedichten en sinds 2010 is hij zich gaan richten op verhalen. In het dagelijkse leven geeft hij leiding aan een groep mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Een roman over zoektocht naar het familieverleden
Eenzame Becky van Loef leeft in het verleden. Als haar vader overlijdt voelt ze weinig; een leegte en de drang om te weten wie hij écht was. Ze gaat in op de uitnodiging die ze erft, reist af naar Spanje en ontmoet zijn vrienden. Terugkijkend op haar leven leert ze haar vader beter kennen. De keuzes die hij maakte in het vaderschap en in het huwelijk met Becky’s moeder lijken allemaal verbonden met de leer die hij aanhing. Keuzes die het leven van Becky en haar zus dusdanig vormden dat een bittere smaak haar tong blijvend teistert.

%d bloggers liken dit: