Sinterklaas logeert op boerderij Zorgvrij

Sinterklaas logeert op boerderij Zorgvrij
Foto RTV Seaport/PR

Sinterklaas is erg blij met de gastvrijheid van boerderij Zorgvrij in Spaarnwoude. Vanaf zondag 19 november logeert de Sint daar in een omgebouwde keet. Kinderen mogen iedere dag een kijkje komen nemen. Het kan voorkomen dat Sinterklaas en zijn paard er dan niet zijn. Waarschijnlijk zijn ze dan op werkbezoek en komen later terug.

Zijn de kinderen toch op Zorgvrij, dan kunnen ze een schoenpakketje maken voor het paard van Sinterklaas. Deze activiteit vindt iedere dag plaats vanaf 18 november tot en met 4 december van 13.00 – 16.00 uur en kost € 2,– per kind.

Op zondag 26 november en zondag 3 december speelt Theater Poppekus de voorstelling “Sint en de pakjes uit zee”: Sinterklaas zit in een bootje te vissen, ter ontspanning voor de drukke tijden die komen gaan. Hij heeft nog één verlanglijstje wat moeilijk te vervullen is. Gelukkig krijgt hij hulp uit onverwachte hoek. Geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar, en iedereen die van Sinterklaas houdt.

De voorstellingen worden gegeven om 11.30 en 14.00 uur en duren ongeveer 35 minuten. Reserveren via info@theaterpoppekus.nl. Kosten € 6,– per kind en € 3,– per begeleider.

%d bloggers liken dit: