Bijeenkomst Gezond in Zee- en Duinwijk

Bijeenkomst Gezond in Zee- en Duinwijk
© RTV Seaport /Ton van Steijn

In Zee- en Duinwijk zijn veel mensen bezig met hun gezondheid. U leeft vast al heel gezond, maar hoe is het met de buren en de andere wijkbewoners? Wilt u hen daar bij helpen? Kom dan maandag 20 november om 17:30 uur naar sporthal Zeewijk. Voor een gezonde maaltijd wordt gezorgd.

Heeft u een idee waarmee je bewoners in Zee- en Duinwijk in beweging krijgt, of dat ze gezonder gaan eten? Samen wandelen of een kookclub opzetten? Of heeft u misschien een idee hoe mensen meer contact kunnen krijgen met hun buren? Een groentetuintje delen in de buurt bijvoorbeeld?

Aanstaande maandag wil de gemeente alle ideeën delen in Sportcafé Nol in Sporthal Zeewijk; inloop vanaf 17.30 uur, start 18.00 uur. Via een mail naar gezondopweg@velsen.nl kunt u zich voor deze brainstormsessie aanmelden en naar dit e-mailadres kunt u ook alvast uw idee sturen.