Vloggers met ‘Beste idee voor Velsen’

Vloggers met ‘Beste idee voor Velsen’

Vrijdag 17 november is er om 19.30 uur een feestelijke afsluiting van de vlogwedstrijd ‘Het beste idee voor Velsen’ in het gemeentehuis van Velsen. De wedstrijd is georganiseerd door het John van Dijk Fonds. Jongeren tussen de 11 en 22 jaar konden deelnemen aan de wedstrijd en een vlog maken over hun beste idee voor Velsen.

Er zijn veel inzendingen van jongeren uit het voorgezet onderwijs ontvangen over zeer veel verschillende onderwerpen die zij belangrijk vinden voor Velsen. De leden van het John van Dijk Fonds hebben de zes genomineerden gekozen die een kans maken om de hoofdprijs in de wacht te slepen.

Het John van Dijk Fonds, ingesteld ter herinnering aan het jong overleden raadslid John van Dijk, roept alle genomineerden, deelnemers en belangstellenden op om op vrijdag 17 november om 19.30 uur naar de prijsuitreiking te komen in de Raadzaal en Burgerzaal van het gemeentehuis. In de raadzaal worden de genomineerde vlogs gepresenteerd en kunnen deze inzendingen mooie prijzen winnen. Aansluitend kan men napraten in de Burgerzaal onder het genot van een frisdrankje en een versnapering.

RTVSeaport zal van deze prijsuitreiking een reportage maken. De leerlingen kunnen zichzelf in de loop van volgende week terugzien via Ziggo-kanaal 40 en Uitzending Gemist op deze website.