NVD, Tiebies en Parlevliet & van der Plas winnen Awards

NVD, Tiebies en Parlevliet & van der Plas winnen Awards

NVD Beveiligingsgroep uit Haarlem heeft dinsdagavond de IJmond Onderneemt Award 2017 gewonnen. De IJmond Duurzaam Award ging naar Parlevliet & van der Plas uit IJmuiden, de IJmond Werkt! Award was voor Tiebies uit Heemskerk.

NVD Beveiligingsgroep uit Haarlem, met een vestiging in de IJmond, werd door de jury geroemd door zijn lange bestaan, de winstgevendheid, de moderne managementstijl en vooral ook de innovaties waarmee NVD voorop loopt in de beveiligingbranche.

De duurzaamheidsaward ging naar Parlevliet & van der Plas vanwege de diverse energiebesparende investeringen in de diepgevroren visopslag.┬áDe winnaar van derde trofee, de IJmond Werkt! Award, werd door middel van stemkastjes gekozen door het publiek in de A9 studio’s in Uitgeest. Het werd Tiebies landbouwmechanisatie en intern transport uit Heemskerk, dat vier mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt in dienst heeft.