NVD Beveiliging wint IJmond Award

NVD Beveiliging wint IJmond Award
Foto RTV Seaport

NVD Beveiligingsgroep uit Haarlem heeft dinsdagavond de IJmond Onderneemt Award 2017 gewonnen. De IJmond Duurzaam Award ging naar Parlevliet & van der Plas uit IJmuiden, de IJmond Werkt! Award was voor Tiebies uit Heemskerk.

NVD Beveiligingsgroep uit Haarlem, met een vestiging in de IJmond, werd door de jury geroemd door zijn lange bestaan, de winstgevendheid, de moderne managementstijl en vooral ook de innovaties waarmee NVD voorop loopt in de beveiligingbranche. NVD had stevige concurrentie van de twee andere genomineerde bedrijven: Montarent en IJmond Slijptechniek, beiden uit Beverwijk.

De IJmond Duurzaam Award, een initiatief van de omgevingsdienst IJmond, ging naar Parlevliet & van der Plas vanwege de diverse energiebesparende investeringen in de diepgevroren visopslag. Daarmee troefde het visbedrijf strandpaviljoen Timboektoe bij de Noordpier en Abelia Bloembinders uit IJmuiden af.

De winnaar van derde trofee, de IJmond Werkt! Award, werd door middel van stemkastjes gekozen door het talrijk aanwezige publiek in de A9 studio’s in Uitgeest. Het werd Tiebies landbouwmechanisatie en intern transport uit Heemskerk, dat vier mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt in dienst heeft en laat opbloeien. Daarmee liet Tiebies grotere bedrijven als Tata Steel en Zwager Mastermate uit Beverwijk achter zich, die vanwege hun inzet in het kader van de participatiewet ook door IJmond Werkt! waren genomineerd.