De Jonge stem met musical in de Stadsschouwburg

De Jonge stem met musical in de Stadsschouwburg

De Jonge Stem heeft na de succesvolle uitvoering van West Side Story nu gekozen voor de musical ‘How to succeed in business without really trying’. De groep speelt deze musical op 10 en 11 november 2017 in de Stadsschouwburg Velsen.

Veel mensen die op kantoor werken, zullen wel één of meerdere collega’s hebben die op Finch lijken. Dit is de man die probeert via de aanwijzingen van een boek ongemerkt en zonder al te veel moeite op te klimmen naar de top van de bedrijfsladder. En in een wereld waar niemand echt lijkt te weten wat de ander eigenlijk doet, lijkt dat ook nog eens te lukken.

De Jonge Stem is een jeugdmusicalgroep in de IJmond voor jongeren van 12 tot en met 22 jaar. Onder leiding van een artistiek team oefenen de enthousiaste talenten iedere zondagmiddag zang, dans en toneelspel.

%d bloggers liken dit: