Week van de Industriecultuur krijgt vervolg in 2018

Week van de Industriecultuur krijgt vervolg in 2018
© RTV Seaport / Dennis Gouda

De organisatie van de Week van de Industriecultuur kijkt terug op een succesvolle week. Daarom hebben zij besloten om het erfgoed Noordzeekanaalgebied opnieuw in de schijnwerpers te zetten in de herfstvakantie van 2018 met onder andere bedrijfsbezoeken, muziek- en theatervoorstellingen.

De week heeft als doel om de trots van de bewoners op het eigen leefgebied en de geschiedenis daarvan te versterken. Daarnaast worden bezoekers van buiten het gebied getrokken om hen de spannende kanten van de industrie, zowel van vroeger als van nu, te laten beleven. De manifestatie omvatte dit jaar meer dan vijftig activiteiten verspreid over de week.

%d bloggers liken dit: