Chansons en pianomuziek in ’t Mosterdzaadje

Chansons en pianomuziek in ’t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

Met Camadou staat op vrijdagavond 3 november om 20.00 uur ‘t Mosterdzaadje in het teken van het Franse chanson. Een optreden van de Canadees-Santpoortse Carole Marie Doucet samen met fluitiste Dasha Beltiukova en gitarist Hans van Gelderen staat garant voor een avond vol weemoed en passie. Naast het bekende werk van Brel, Aznavour en Salvador zullen ook de bij ons minder bekende Canadese chansonniers aan bod komen.
Op zondag 5 november om 15.00 uur is het pianoduo Beth & Flo in ‘t Mosterdzaadje te gast. Het zijn Claudette Verhulst en Elsbet Remijn, beiden in 2014 afgestudeerd in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Klassieke recitals worden opgeluisterd met gesproken en gezongen woord. .

%d bloggers liken dit: