Chansons en pianomuziek in ‘t Mosterdzaadje.

Chansons en pianomuziek in ‘t Mosterdzaadje.
© RTV Seaport / PR

Met Camadou staat op vrijdagavond 3 november om 20.00 uur ‘t Mosterdzaadje in het teken van het Franse chanson en zondag 5 november om 15.00 uur treedt het pianoduo Beth & Flo op.

Vrijdagavond is er een optreden van de Canadees-Santpoortse Carole Marie Doucet samen met fluitiste Dasha Beltiukova en gitarist Hans van Gelderen. Naast het bekende werk van Brel, Aznavour en Salvador zullen ook de bij ons minder bekende Canadese chansonniers aan bod komen. Carole weet op innemende manier het publiek voor zich te winnen en haar Franse accent maakt allemaal nog wat charmanter en spannender. De fluitiste en de gitarist zijn niet zo maar begeleiders, maar weten naadloos en fantasievol aan te sluiten op sfeer.

Op zondag 5 november om 15.00 uur is het pianoduo Beth & Flo in ‘t Mosterdzaadje te gast. Het zijn Claudette Verhulst en Elsbet Remijn, beiden in 2014 afgestudeerd in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Klassieke recitals worden opgeluisterd met gesproken en gezongen woord. Beth & Flo maken een klassiek recital vrolijk en verrassend, en een tikkie theatraal. Braaf op de pianokruk blijven zitten? Beter niet! Verhalen vertellen, flirten met het publiek en ondertussen muziek van Brahms, Ravel, Rachmaninov en andere componisten laten horen – dat is wat Beth & Flo het liefste doen.

%d bloggers liken dit: