RaboWeek van start met game event voor jongeren

RaboWeek van start met game event voor jongeren
Foto Reinder Weidijk

De RaboWeek IJmond is donderdagavond van start gegaan met een drukbezocht game event voor jongeren. Yarasky en HetGamePortaal gaven een inkijkje in hun leven als online content creator. Zij bereiken dagelijks een half miljoen jongeren met hun YouTube-filmpjes.
Bij het game event in het Rabobank IJmond Stadion waren ruim 200 enthousiaste jongeren aanwezig. De opbrengst van de merchandising ging naar Pro Kids IJmond, een stichting die jeugd die dat nodig heeft ondersteunt. Daarnaast kreeg iedere bezoeker een kaartje voor de wedstrijd Telstar-Almere City FC van aanstaande zondag.
Rabobank IJmond is een maatschappelijk betrokken bank die een positieve bijdrage levert aan wonen, werken en recreƫren in de regio. De RaboWeek is daar een mooi voorbeeld van. In samenwerking met lokale ondernemers, vrijwilligers en de ledenraad organiseert de bank uiteenlopende activiteiten voor verschillende doelgroepen.
De RaboWeek IJmond duurt nog tot en met vrijdag 3 november. Leden en klanten van de bank kunnen (met introducees) deelnemen aan de avond over Circulaire economie met topeconoom Herman Wijffels op maandag 30 oktober, het Fashion & Food Event op dinsdag 31 oktober en De vitale derde helft met Wilfred Genee op woensdag 1 november. Aanmelden kan via www.rabobank.nl/ijmond.
Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/ijmond
.