Wethouder te Beest voorzitter KIMO international

Wethouder te Beest voorzitter KIMO international
Foto RTV Seaport/PR

Wethouder Robert te Beest van Velsen is afgelopen week gekozen als nieuwe voorzitter van de internationale vereniging van Kustgemeenten KIMO International, de vereniging van kustgemeenten die zich inzet voor milieu en milieuveiligheid van onze zeeën en oceanen.

Tijdens de algemene ledenvergadering rond het thema locale implementatie van SDG 14 (schone zeeën en oceanen) heeft Karsten Filsø uit Denemarken het presidentschap van KIMO International overgedragen aan wethouder te Beest. Verder was er een ontmoeting met de Zweedse kroonprinses Victoria, ambassadeur van de UN Sustainable Development Goals. De kroonprinses van Zweden beloofde in deze functie zich speciaal te richten op maritieme onderwerpen en visserij.