Nieuwe inrichting voor Blokker IJmuiden

Nieuwe inrichting voor Blokker IJmuiden
© Foto RTV Seaport/Ton van Steijn

Woensdagochtend is de Nieuwste Blokker in IJmuiden feestelijk geopend. Blokker vernieuwt zijn winkels in hoog tempo. De feestelijke start in IJmuiden viert Blokker met haar klanten. Tijdens de openingsweek zijn er speciale kortingen op typische Blokker producten.

De nieuwe Blokker winkel maakt een sfeervolle indruk. Bij binnenkomst is het meteen duidelijk: hier kom je niet alleen maar om een ‘boodschappenlijstje’ af te werken. De winkelruimte is overzichtelijk ingedeeld en wordt het makkelijker om artikelen te vinden. Het is lichter en ruimer en overzichtelijker. In de Nieuwste Blokker is ook een online bestelpunt aanwezig. Daar kunnen direct artikelen besteld worden. Die kunnen binnen één dag thuis worden afgeleverd of worden opgehaald in de winkel.