Open Huis Rode Kruis Ziekenhuis

Open Huis Rode Kruis Ziekenhuis
© Foto RTV Seaport/PR

Op zaterdag 14 oktober organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) een Open Huis van 10.00 uur tot 15.00 uur. Het Open Huis bestaat uit een gevarieerd programma met workshops, presentaties en demonstraties. Uiteraard zijn er ook leuke kinderactiviteiten, waaronder de aanwezige poppendokter, en verzorgen medewerkers rondleidingen.
De rondleiding neemt u mee door het hele ziekenhuis: de Operatiekamer, Centrale Sterilisatieafdeling, afdeling Radiologie en de Kleding Uitgifte Automaat en Kleding Inname Automaat. Elke tien minuten start een rondleiding. Verder wordt er elke 30 minuten een kijkje genomen in de kraamsuites. De tijdstippen en vertrekpunten zijn te vinden op de site. Naast de rondleidingen zijn er nu ook creatieve workshops, zoals: mindfulness of muziektherapie. Gedurende het Open Huis kan er gratis geparkeerd worden.
Info www.rkz.nl

Open Huis Rode Kruis Ziekenhuis zaterdag 14 oktober
<
>
© Foto RTV Seaport/PR
%d bloggers liken dit: