Rabo onderzoekt nieuwe locatie geldautomaat

Rabo onderzoekt nieuwe locatie geldautomaat
Foto: Internet afbeeldingen

Rabobank IJmond is genoodzaakt een nieuwe locatie te zoeken voor de geldautomaat in Driehuis. Door het beëindigde huurcontract van de Zorgwinkel in Driehuis zoekt Rabobank IJmond naar een alternatief in het dorp.

Echter sluit de Zorgwinkel eerder dan dat er een alternatief actief is waardoor er tijdelijk geen mogelijkheid tot geld opnemen in Driehuis aanwezig zou zijn. Tot het moment dat Rabobank een nieuwe locatie heeft gevonden zal de geldautomaat op deze locatie geopend blijven. Hierdoor zullen per 1 oktober aangepaste openingstijden van kracht zijn. Klanten kunnen tot het alternatief duidelijk is op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 – 14.00 uur terecht om geld op te nemen bij de geldautomaat. In de tussentijd onderzoekt Rabobank IJmond een lange termijn oplossing in Driehuis, waar naar verwachting eind 2017 weer gepind kan worden. Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/ijmond of volg Rabobank IJmond op social media.