Gratis aanhangwagen voor grof afval

Gratis aanhangwagen voor grof afval

Vanaf 1 september kunnen inwoners van Beverwijk, Heemskerk en Velsen gratis een aanhangwagen gebruiken om grof afval naar het afvalbrengstation in Velsen of Beverwijk te brengen. Vandaag hebben wethouders Dorenbos, Frowijn en Bal van de verschillende gemeenten het startsein gegeven
De service is uitsluitend bedoeld voor particulieren, die maximaal 3 uur gebruik kunnen maken van de aanhangwagen. Reserveren van de aanhangwagen kan Via www.boedelbak.nl of bij een ophaallocatie van Boedelbak in Beverwijk, Heemskerk of Velsen. De aanhangwagen kan in Velsen opgehaald worden bij het benzinestations BP aan de IJmuiderstraatweg 120 in IJmuiden en Total aan de De Kamp in Velserbroek.
Het huurbedrag/borg van 75 euro en wordt binnen zeven werkdagen teruggestort op uw rekening als de aanhangwagen binnen 3 uur is teruggebracht en men in het bezit is van een ondertekend huurformulier voorzien van een stempel van het HVC afvalbrengstation.