Open Dag Kunstencentrum Velsen

Open Dag Kunstencentrum Velsen
© Foto RTV Seaport/ Kunstencentrum Velsen

Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen van het Kunstencentrum feestelijk geopend tijdens de jaarlijkse Open Dag. Op zondag 3 september van 13:00 tot 17:00 uur presenteren de verschillende afdelingen zich met korte workshops, proeflessen en demonstraties. Jong en oud is van harte welkom om sfeer te komen proeven en kennis te maken met het nieuwe cursusaanbod. Niet alleen het Kunstencentrum, maar ook de Volksuniversiteit Velsen is deze dag vertegenwoordigd.
Voor iedereen die enthousiast is, liggen de inschrijfformulieren voor het aankomende cursusjaar direct klaar. De reguliere lessen starten vanaf maandag 4 september.
Wil jij een keertje breakdancen? Ben je nieuwsgierig naar hoe jouw teken- of schilderwerk beoordeeld zou worden door een echte vakdocent? Zin om getuige te zijn van een theatraal hoorspel? Of toch liever een keertje blazen op een echte saxofoon?
Gedurende de Open Dag worden er, binnen en buiten op het terrein, activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden en staan de deuren wagenwijd open en is jong en oud van harte welkom om kennis te komen maken met het cursusaanbod in dans, theater, muziek en beeldende kunst. Daarnaast lopen de docenten de gehele dag rond om alle vragen te beantwoorden.
Let op: voor danstalenten tussen de 10 en 15 jaar die het al aandurven, is er om 17:00 uur de mogelijkheid auditie te doen voor de vooropleiding van DanceWorks. Neem hiervoor geschikte danskleding en schoenen mee.

%d bloggers liken dit: