Open Dag Kunstencentrum Velsen

Open Dag Kunstencentrum Velsen
© Foto RTV Seaport/ Kunstencentrum Velsen

Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen van het Kunstencentrum feestelijk geopend tijdens de jaarlijkse Open Dag. Op zondag 3 september van 13:00 tot 17:00 uur presenteren de verschillende afdelingen zich met korte workshops, proeflessen en demonstraties. Jong en oud is van harte welkom om sfeer te komen proeven en kennis te maken met het nieuwe cursusaanbod. Niet alleen het Kunstencentrum, maar ook de Volksuniversiteit Velsen is deze dag vertegenwoordigd. Voor iedereen die enthousiast is, liggen de inschrijfformulieren voor het aankomende cursusjaar direct klaar. De reguliere lessen starten vanaf maandag 4 september.
Het Kunstencentrum is gevestigd aan de P.J. Troelstraweg 20 in IJmuiden.