‘Kom zaterdag naar Footgolf bij Telstar’

‘Kom zaterdag naar Footgolf bij Telstar’
FOTO : RON PICHEL

VELSEN-ZUID – Het Footgolf Tournament van Rotaryclub Velsen en Telstar, aanstaande zaterdag van 12 tot 17 uur in het Rabobank IJmond stadion, wordt zowel voor de deelnemers als de toeschouwers een leuk spektakel. Naast de achttien holes zijn er diverse demonstraties, een horecaplein en muziek van Full Count. De toegang is gratis.

Telstar is de allereerste voetbalclub in de wereld die het veld in het stadion gebruikt voor een Midget Footgolf evenement. Daarom komt ook de beste footgolfer van Nederland Simon Wetzel zaterdag naar Velsen-Zuid en krijgt het winnende team van de Footgolf Society Club een clinic aangeboden.

Het evenement laat zich vergelijken met de Highland Games die Rotaryclub Velsen voorheen organiseerde in park Velserbeek. Ook nu doen er (gemengde) bedrijventeams mee en gaat de opbrengst naar goede doelen.

Dat zijn dit keer de stichting Vienna (paardrijden voor mensen met een beperking), de IJmuider Reddingsbrigade en de stichting Telstar Thuis in de Wijk (diverse maatschappelijke projecten). Zij zullen zich net als de fysiotherapeuten van CareWorX zaterdag presenteren.

Het publiek kan vlak bij de holes komen. Op het horecaplein is er een hapje en drankje en speelt de regionaal bekende tienkoppige band Full Count aanstekelijke hits.

%d bloggers liken dit: