Wild Romance op het Ramsis Podium

Wild Romance op het Ramsis Podium

Het Ramsis Podium krijgt tijdens het komende dorpsfeest Santpoort een echte uitsmijter. Op zaterdag 5 augustus wordt de feestweek afgesloten door Wild Romance, de legendarische band van wijlen Herman Brood die nu wordt geleid door zijn stergitarist en mede-songwriter Danny Lademacher.

Er blijkt een verrassende band te zijn tussen Wild Romance en het Ramsis Podium, want de leadzanger is sinds enige tijd Edgar Koelemeijer. Deze muzikant uit Wormer heeft al vele malen in Santpoort opgetreden. Nu kruipt hij in de huid van Herman Brood als hij klassiekers als Saturday Night en Never Be Clever vertolkt.

Het optreden van The Wild Romance wordt voorafgegaan door The Cosmic Carnaval, een bijzondere band die onder andere De Grote Prijs van Nederland heeft gewonnen en dit najaar de theaters in gaat met een ode aan de Brits-Amerikaanse band Fleetwood Mac.

Het volledige programma van het Ramsispodium 2017, van 29 juli tot en met 5 augustus bij de hoek Hoofdstraat-Terrasweg, volgt binnenkort.