Telstar contracteert international

Telstar contracteert international
Technisch directeur Piet Buter feliciteert Gerson Rodrigues

Telstar heeft overeenstemming bereikt met Gerson Rodrigues over een contract bij de Witte Leeuwen. De international van Luxemburg, recentelijk nog basisspeler tegen het Nederlands elftal, versterkt de aanval van Telstar. De nieuwe trainer Mike Snoei krijgt daarmee zijn gewenste aanvallende versterking.

Rodrigues (22) is sinds 2013 actief op het hoogste niveau. Hij maakte zijn debuut namens FC Swift  Hesperange. Tussen 2014 en 2016 kwam Rodrigues uit voor Racing FC Union Luxembourg. Hij maakte in 2016 de overstap naar CS Fola Esch waar hij in veetien wedstrijden zes keer tot scoren kwam.

Daarmee krijgt de selectie van Snoei aardig vorm. Onlangs werden ook de 19-jarige centrale verdediger Jasper van Heertum en de 20-jarige Amerikaanse Spits Andrija Novakovich aangetrokken. Van Heertum komt over van Lommel United (België) en Novakovich wordt voor een seizoen gehuurd van het Engelse Reading FC.