Herhaling raad over Perspectiefnota

Herhaling raad over Perspectiefnota

In een extra lange vergadering heeft de gemeenteraad van Velsen op donderdag 6 juli de Perspectiefnota behandeld en vastgesteld. Dit is het belangrijkste beleidsstuk van het jaar, waarop in de herfst de begroting voor 2018 wordt gebaseerd.
De raadsvergadering begon ‘s middags met de algemene beschouwingen per fractie. ‘s Avonds ging het verder met debat en de stemming over de Perspectiefnota en de ingediende amendementen en moties.
Raadsplein TV was er live bij, gaf tussendoor commentaar en nam tijdens de vele schorsingen interviews af. De integrale herhaling van deze uitzending is op zondag 9 juli om 17 uur en maandag 10 juli om 17 uur te zien op deze zender en op elk gewenst moment via Uitzending Gemist op onze website www.rtvseaport.nl