Openingstijden bibliotheek in de zomer

Openingstijden bibliotheek in de zomer
Archieffoto Bibliotheek Velsen

Elk jaar hanteert Bibliotheek Velsen in de zomer aangepaste openingstijden.

Dit jaar duurt die periode iets langer, namelijk van 1 juli tot en met 2 september. Deze zomermaanden wordt achter de schermen namelijk volop gewerkt aan de omvorming naar de toekomstige bibliotheek.

Volgens het aangepaste openingsschema kunnen Velsenaren ook deze zomer op alle week- en zaterdagen gebruik maken van de bibliotheek. De openingstijden zijn echter verspreid over de filialen in IJmuiden en Velserbroek. Vanaf 2 juli geldt ook het extra lang lenen van boeken voor een periode van zes weken.

De Centrale Bibliotheek in IJmuiden is open op maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur en op zaterdag van 10 tot 14 uur; op woensdag is dit filiaal gesloten. De Bibliotheek in Velserbroek is open op woensdag, van 12 tot 17 uur, en daarnaast op zaterdag van 10 tot 14 uur.

De mobiele uitleenpunten De Stek en Het Terras zijn van 22 juli tot 6 september gesloten.