Zondag spirituele beurs in IJmuiden

Zondag spirituele beurs in IJmuiden
© RTV Seaport /PR

Aanstaande zondag 2 juli is er voor weer een spirituele beurs in IJmuiden. Daarom. En omdat Samma Saya deze kleine, maar veelzijdige beurs al tien jaar op rij organiseert, is de toegang dit keer gratis.

De beurs is in Zalencentrum Velserduin aan het Velserduinplein 3 in IJmuiden. Naast de vertrouwde gezichten van paragnosten, helderzienden en andere spiritueel raadgevers, komen er deze keer ook nieuwe disciplines zoals een sjamaan en een handlezer.

De van de televisie bekende, RTL coryfee Viola Holt zal wederom aanwezig zijn voor het geven van korte Reiki stoelbehandelingen. Ook het door Paravisie genomineerd Medium van het jaar 2015; Thomas Woolthuis, zal op deze beurs paranormale consulten geven.

Het zal een leuke, leerzame beurs waarbij er spirituele en paranormale raadgevers bij elkaar te vinden zijn, waarbij er voor iedereen een advies of spiritueel handvat te vinden zal zijn in een van de te houden consulten. Ook is er een kleine shop met allerlei artikelen.

De consultenprijzen liggen tussen de € 15,- en € 20,- per persoon. Kinderen onder de 11 jaar zijn ook van harte welkom, mits onder begeleiding.