Echtpaar 65 jaar getrouwd

Echtpaar 65 jaar getrouwd

Op vrijdag 30 juni 2017 zijn de heer N.H. Sweeren en mevrouw C. Sweeren-Slootmans 65 jaar getrouwd.

De heer Sweeren is geboren op 25 september 1928 in Velsen en mevrouw Sweeren-Slootmans op 29 augustus 1928 in Velsen.

De heer en mevrouw Sweeren hebben elkaar ontmoet op een Fancy Fair bij het Missiehuis in Driehuis. Na drie jaar verkering is het echtpaar getrouwd. Het huwelijk werd bekroond met twee zoons en een dochter. Het gezin Sweeren heeft altijd in Velsen gewoond.

Het echtpaar brengt samen ze vele uren door op het tablet. Spelletjes en de krant lezen zijn daarbij favoriet. Het geheim van een gelukkig huwelijk ligt volgens de twee in geven en nemen. Natuurlijk mopperen ze wel eens op elkaar, maar dat hoort er gewoon bij volgens mevrouw Sweeren.

De gezondheid van de heer en mevrouw Sweeren is goed. Ze wandelen nog dagelijks samen. De heer Sweeren houdt het trappenhuis schoon en verricht hand- en spandiensten voor zijn oudere buurvrouw.

%d bloggers liken dit: