Pierloop 2017 gaat niet door

Pierloop 2017 gaat niet door
Foto: RTV Seaport /Ton van Steijn

De organisatie van de Pierloop Velsen heeft laten weten dat besloten is de loop voor het jaar 2017 af te gelasten.

Na de teleurstelling van vorig jaar, verheugden de Pierloop-liefhebbers zich op de editie van 2017, welke zou plaatsvinden op zaterdag 9 of zondag 10 september. Helaas heeft de organisatie laten weten dat ook dit jaar is besloten om de loop niet door te laten gaan.

Wijzigingen in het parcours die ervoor zorgden dat het parcours nog niet vastgesteld was, in combinatie met de tijdsdruk en het wegvallen van een aantal belangrijke vrijwilligers, hebben ertoe geleid om dit jaar geen Pierloop te organiseren.

De Stichting Pierloop en de gemeente Velsen zullen op korte termijn rond de tafel gaan om te praten over de editie in 2018.