SHIP: al meer dan 7500 bezoekers

SHIP: al meer dan 7500 bezoekers
© RTV Seaport / Ron Pichel

Sinds de start acht weken geleden van het Sluis- en Haven Informatie Punt (SHIP) passeerden 7.500 bezoekers de toegangsdeur. Ondanks de twee weken meivakantie hebben in een kleine vijf weken vierhonderd basisscholieren technieklessen gehad.

Aangezien het SHIP een initiatief is van het Bestuursplatform Noordzeekanaalgebied worden alle raden van de deelnemende gemeenten uitgenodigd een kijkje te komen nemen. Als eerste kwam woensdagavond de raad van Beverwijk op bezoek, dat werd gecombineerd met een presentatie over de Visie Noordzeekanaalgebied en de projecten die daaronder vallen. Bijvoorbeeld het leefbaarheidsonderzoek dat heeft plaatsgevonden.

Ook een rondleiding? Dagelijks starten om 11 en 14 uur rondleidingen. Kosten 5 euro per persoon, inclusief een kopje koffie of thee. Voor groepen vanaf 20 personen vinden rondleidingen op maat plaats. Aanmelden of informatie over SHIP: www.ship-info.nl