Stadsschouwburg presenteert nieuw theaterseizoen!

Stadsschouwburg presenteert nieuw theaterseizoen!
© RTV Seaport / Ron Pichel

Vanmorgen presenteerde de directeur van de Stadsschouwburg Velsen Jacob Bron het nieuwe programma voor het seizoen 2017-2018. Een keur aan bekende artiesten en shows is te zien in de Velsense schouwburg, waarmee opnieuw een groot en breed publiek bediend kan worden. Theaterliefhebbers kunnen vanaf vrijdag 19 mei 10.00 uur kaarten bestellen, online, aan de balie en telefonisch; info zie www.stadsschouwburgvelsen.nl

Startschot door Kaandorp
Niemand minder dan de Koningin van het Nederlandse cabaret, Brigitte Kaandorp, lost op vrijdag 15 september a.s. het startschot voor het nieuwe theaterseizoen. Kaandorp, ook wel ‘de diamant van Kennemerland’ genoemd, presenteert dan een bonte avond met zang, dans, muziek, voorproefjes en bijzondere gasten. Verder staat het nieuwe seizoen bol van de grote namen en Hitmusicals zoals ‘De Marathon”, ‘Liesbeth Lis de musical’ en de nieuwe versie van ‘My Fair Lady’. Simone Kleinsma kruipt in een nieuwe musical van Albert Verlinde in de huid van Annie M.G. Schmidt. Verder treden dit seizoen op Herman van Veen, Trijntje Oosterhuis, Veldhuis & Kemper, Rundfunk, Woezel & Pip, Jandino Asporaat, Paulien Cornelisse, Huub Stapel en Pierre Bokma.

Dit is maar een kleine greep uit het volle aanbod van de Stadsschouwburg Velsen. Het volledige programma staat online en in de nieuwe theatergids dievanaf dinsdag 16 mei gratis af te halen is bij het Stadsschouwburg aan de Groeneweg 71 in IJmuiden.