Zanger/pianist Aristakes bij RTV Seaport

Zanger/pianist Aristakes bij RTV Seaport
Presentator Mark Metselaar (rechts) met Aristakes.

Zanger en pianist Aristakes Jessayan is maandag te gast in de radio-uitzending van RTV Seaport. Aristakes is onlangs begonnen aan een theatertour, met als titel ‘Romantic Ballads Unplugged’.

Dit is tevens de titel van zijn nieuwe album. Geboren in Athene kwam hij als 3-jarige met zijn van oorsprong Armeense ouders naar Nederland, waar hij op zijn 7e begon met pianolessen. Vanaf 1974 treedt hij op tijdens feesten en partijen in Nederland en daarbuiten. Zijn eerste single ‘Sentimental Song’ was AVRO’s ‘radio en tv-tip’.

Begin jaren ’80 stond Aristakes in de Nederlandse Top 40 met: ‘Don’t wanna live without you’ en ‘Kom in m’n armen’ (duet met Ciska Peters). In het programma SpiritualiTijd praat Mark Metselaar met hem over wat hem bezielt en inspireert. Uitzending 15 mei (17 mei herhaling) vanaf 21 uur via: www.rtvseaport.nl/live-radio of FM 107.8